Tuesday, 11 January 2011

love

:) thanks to my azknimierul saufik (:

Dah sekian lama aku cari dia , akhirnye jumpe jugak idaman TAYLOR LAUTNER  aku ni ..
1st time kitaorg jumpa kat HUTAN SIMPAN ENDAU ROMPIN kat selai ..
mse tu aku tracking & dia plak cycling .. masa 2nd day aku kat sana , dia baru sampai ..
korang percaya tak dgn LOVE ON 1ST SIGHT ? sekarang ni aku da jadi mcm tu la .. 
masa hari terakhir tu dia cycling pagi2 .. then yg aku kat campsite sibuk mncari dia ni ..
huhh , x sng dduk taw !! then , tengahari aku pun bertolak la keluar hutan naik 4wheel ..
tak aku sangka yg dia tngh cycling dr campsite nk keluar ke hutan jgak ..
so , aku amek kesempatan bukak tingkap 4wheel aku tu bg semangat kat dia ..
GO! GO! GO! ..
then , sampai je kat tempat tunggu bas tu , aku pun dduk lah .. keluar kan beg dr 4wheel ..
tak lame tu dia pun smpai .. wahh , terkejut aku  .. masa aku lalu depan dia tu , dia ade lah tegur aku .. 
".................."
aku lupa lah ayat dia tegur tu sebab da xcited gila bila dia tegur aku ..
aku masuk satu kedai , dlm hati aku ni punya lah melonjak2 bila dia tegur .. tapi bila masa aku keluar dr kedai tu , baru plan nak bebual dgn dia .. tapi aku lambat sangat .. dia dah naik 4wheel masuk dlm hutan blik ..
huhh , sedihnye .. lepas je balik dari kem tu , 6BULAN aku cari dia kat FB , tanye WAK AZHAR , dia pon x bg respon .. so selama 6BULAN aku cari jejaka misteri ni December 28, 2010 at 12:44am barulah aku jumpa dia kat FB ..
haha , JODOH KITAORG KUAT BABE !! haha ..
harap kekal sampai bila2 :) amin <3


                                                  merah salleh
  

No comments:

Post a Comment