Friday, 26 November 2010

mimpi indah ! harap menjadi kenyataan :)

di akhir persekolahan ni baru aku sedar yang dia tu satu sekolah dengan aku ..
hahaha .. tak tau la kenapa aku mimpi dia plak ! ahhahahahahaha .. tapi die tu SOMBONG ! aku pun tak pernah nak tegur die ...
eh ! COP ! aku pernah tegur die dulu .. 
haha .. baru ingat kan .. dulu die okay .. tapi sekarang macam sombong banyak ..
hmm , i know that it just a DREAM ! 
hmm , sekolah pun lagi berapa hari lagi .. for sure mesti lepas ni aku tak dapat jumpa dia lagi kan ..
i will miss him .. haha .. 
tapi aku still ade FB die .. dan .. mungkin kami tak pernah bertegur lagi dan tak akan ..
haha .. maybe one day :)
insyaallah ..

No comments:

Post a Comment