Friday, 26 November 2010

HARI INI ADAAH HARI YANG SANGAT2 MEMBOSANKAN !!

aku nk join RAINFOREST CHALENGGE ! tp x kesampaian sbb modal beribu2 ..
aku nak join group WAK pergi gunung pulai je , tp mak aku x izinkan sbb ari isnin ni ade exam ..
APE PUN TAK BOLEH !!
2 hari ni x kan lah aku nak terperok je dakt umah !!
sangat2 membosankan !!
selama 2 hari ni ape aku nak buat kat umah ?
STUDY ? x kan 24jam nk study ..
aku da puas study lah .. sedih betul hidup mcm ni ..
sabar jela .. :'(

No comments:

Post a Comment