Tuesday, 26 July 2011

JUST BE A GOOD GIRLFRIEND :)

YES !!
It about my SAUFIK lah ..
I still with him .. I LOVE HIM SO MUCH !!
last week he went to SARAWAK , apa lagi balik kampung lah ..
aaahhh .. he went for 3days !! aiyoyo .. 
hati aku mcm x tentu arah taw ! 
but at the same time I went to KL for 2days .. 
it fair right ? both of us going to HOLIDAYS !
Next week his birhtday ! OMG !
what i'm going to do sayang ??
nak bagi surprise ape kat u ni .. 
miss thinking
amerah



Thursday, 27 January 2011

SUPER SAIYA AKU PUNYA !!!!!

INI SUPER SAIYA AKU PUNYA !!!!


aku tak suka perempuan lain kacau dia !!! so , please BACK OFF !!
aku memang sangat sayang kan dia .. hmm , hole FAMILY aku dah terima dia ..
include my  GRANDFATHER/MOTHER , AND ALSO MY AUNTIE AND UNCLE:)
thanks semua :)
to SAUFIK : bby sayang sangat kat sayang taw .. I LOVE YOU UNTILL I DIE .. 
hmm , hari ahad ni kitaorg nak p KOTA TINGGI .. yes , i'll go with him ..
nak support la bby punya SS ni .. hehe .. syg buat la bby happy sampai akhir hayat bby & syg ye ..
6 bln bby cari syg .. penat taw mengalahkan cycling penatnye ..
okay la syg , bby nk tido ni .. I LOVE YOU !! muaaaahhhh !!
and this song i'll dedicate for us !!
siapa lagi kalau bukan bby dgn syg :)
u always be mine !! ingat taw !!

adius
merah 

Tuesday, 25 January 2011

uweeekk ...

bukan nk cakap aku ni perfect lah ..
tp aku memang geli tengok muka si PALAT tu ..
eee , lagi2 bila dia bergambar dgn SS aku .. ya ! memenag aku tak dapat terima si PALAT tu .. kalau lah aku dapat muka dia , hmm , mmg ke lombong aku campak !!
AKU BENCI BENCI KAU PEMPUAN !!!

Tuesday, 11 January 2011

love

:) thanks to my azknimierul saufik (:

Dah sekian lama aku cari dia , akhirnye jumpe jugak idaman TAYLOR LAUTNER  aku ni ..
1st time kitaorg jumpa kat HUTAN SIMPAN ENDAU ROMPIN kat selai ..
mse tu aku tracking & dia plak cycling .. masa 2nd day aku kat sana , dia baru sampai ..
korang percaya tak dgn LOVE ON 1ST SIGHT ? sekarang ni aku da jadi mcm tu la .. 
masa hari terakhir tu dia cycling pagi2 .. then yg aku kat campsite sibuk mncari dia ni ..
huhh , x sng dduk taw !! then , tengahari aku pun bertolak la keluar hutan naik 4wheel ..
tak aku sangka yg dia tngh cycling dr campsite nk keluar ke hutan jgak ..
so , aku amek kesempatan bukak tingkap 4wheel aku tu bg semangat kat dia ..
GO! GO! GO! ..
then , sampai je kat tempat tunggu bas tu , aku pun dduk lah .. keluar kan beg dr 4wheel ..
tak lame tu dia pun smpai .. wahh , terkejut aku  .. masa aku lalu depan dia tu , dia ade lah tegur aku .. 
".................."
aku lupa lah ayat dia tegur tu sebab da xcited gila bila dia tegur aku ..
aku masuk satu kedai , dlm hati aku ni punya lah melonjak2 bila dia tegur .. tapi bila masa aku keluar dr kedai tu , baru plan nak bebual dgn dia .. tapi aku lambat sangat .. dia dah naik 4wheel masuk dlm hutan blik ..
huhh , sedihnye .. lepas je balik dari kem tu , 6BULAN aku cari dia kat FB , tanye WAK AZHAR , dia pon x bg respon .. so selama 6BULAN aku cari jejaka misteri ni December 28, 2010 at 12:44am barulah aku jumpa dia kat FB ..
haha , JODOH KITAORG KUAT BABE !! haha ..
harap kekal sampai bila2 :) amin <3


                                                  merah salleh
  

Tuesday, 7 December 2010

EXAMEXAMEXAM !!!

Esok exam ..
i got 2 more paper !!
OMG !! what i'm going to do for tomorrow ??
i am not ready for exam tomorrow , not reading any book & paper ..
i'm so careless !!
when i gotta change myself ??
but someone said to me just now .
"haha, yes, so tomorrow, u must be relax, then the exam will be easier"
(KEE BOON KIAT)

haha , take a deep breathe merah .. u can do it !!
but don't to confident !! u must do study smart !!
because this is your last chance , won't regret again like before !!
so , i think i got my mood back to study !!
PREPARE FOR EXAM TOMORROW !!



Mika Relax take it easy lyrics

this song is for myself .. it make me feel so calm to study and prepare for exam tomorrow !!
go merah ! go ! go !

Sunday, 5 December 2010

don't go without smile but go with hope

3days and 2 night ..
the tracking start on last friday 3 dec 2010and the adventure of climbing waterfall was begin .
I spend my days in the jungle .
on the first day : 

we need to cross two river

after we cross the 2nd river , then we get to the campsite :)
it only takes about 2 hours from beginning the journey to our campsite .

2nd day :
we wake up early in the morning and clean our campsite to continue our next challenge !

 2nd day challenge :


we need to climb this waterfall ..
height of this waterfall is about 25 meter ..

after 3 hours travel ,then we get to our 2nd campsite ..
we set up our tent , cook and clean our body ..


 2nd night : 
we make a campfire 

3rd days :
wake up in the morning and tidy up our campsite ..
get ready to going down back !
we used the same track that we go up ..
 during the climb , many challenges and news experiences that we get !
i hope that the challenges during the 3 days and 2 night gives a good impression of themeselves :)
 before go down :
with all participants !!